DATA

ŚNIADANIE

GODZ. 8 30

II  ŚNIADANIE

GODZ. 10 30

                      OBIAD

GODZ . 13 00

PONIEDZIAŁEK

20.01.2020r

 

 

Alergeny:

Śniadanie:1 , 3 ,7

II Śniadanie:1 ,3 ,7

Obiad: 1 , 3 ,7

 

 

PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM

PASTA Z JAJ

Z MAJONEZEM

SER ALMETTE

POMIDOR

OGÓREK KISZONY

HERBATA Z CYTRYNĄ

 

 

BUŁKA GRAHAM

Z MASŁEM

KAKAO

MANDARYNKI

SOK OWOCOWY

 

 

 

ZUPA GULASZOWA

Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

MIĘSO GOTOWANE

KLUSKI SEROWE POLANE MASŁEM

HERBATA MIĘTOWA

 

 

 

WTOREK

21.01 20.

 

 

Alergeny:

Śniadanie-:1, 7

II Śniadanie 1, 3 ,7

Obiad-1,3,4,7

 

 

PIECZYWO MIESZANE

Z MASŁEM

ZUPA MLECZNA

WĘDLINA

OGÓREK ZIELONY

RZODKIEWKA

HERBATA OWOCOWA Z MIODEM

 

 

BABKA BANANOWA

KUBUŚ

JABŁKA

SOK OWOCOWY

 

 

 

 

ZUPA KALAFIOROWA

Z LANYMI KLUSKAMI

Z KOPERKIEM

RYBA PO GRECKU

ZIEMNIAKI PUREE

HERBATA OWOCOWA

 

ŚRODA

22.01.20.

DZIEŃ BABCI

GR.I i II

 

Alergeny:

Śniadanie:1 ,3, 7

II Śniadanie:-

Obiad: 1 ,3,7

 

PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM

WĘDLINA

PAPRYKA

OGÓREK KISZONY

HERBATA Z CYTRYNA

 

 

GRUSZKI

WAFLE  RYŻOWE W POLEWIE

MLECZNEJ  CZEKOLADY

SOK OWOCOWY

 

 

 

 

ZUPA POMIDOROWA

Z RYŻEM I ZIELONA PIETRUSZKĄ

MIĘSO GOTOWANE

PIEROGI Z OWOCAMI

SOK WIŚNIOWY

 

 

CZWARTEK

23.01.20.

 

Alergeny:

Śniadanie: 1 , 7

II Śniadanie:1,7

Obiad: 1 , 7

 

 

PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM

PARÓWKI Z SZYNKI

OGÓREK ZIELONY

SAŁATA

HERBATA OWOCOWA

Z MIODEM

 

KASZKA NA MLEKU Z TRUSKAWKAMI

SOK WIŚNIOWY

 

 

 

KREM PAPRYKOWO-POMIDOROWY

Z GRZANKAMI

ZAPIEKANKA BROKUŁOWA

Z KURCZAKIEM

I MAKARONEM

HERBATA OWOCOWA

 

 

 

PIĄTEK

24.01.20.

DZIEŃ BABCI

GR. III

 

Alergeny:

Śniadanie- 1,3, 7

II śniadanie: –

Obiad- 1 ,3, 7

 

 

BUŁKI  Z MASŁEM

JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM

OGÓREK KISZONY

HERBATA OWOCOWA

KAKAO

 

 

 

 

SOK  „KUBUŚ”

BATON”FRUPP”

JABŁKA

SOK WIŚNIOWY

 

 

 

 

ROSÓŁ Z MAKARONEM

I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

KOPYTKA  POLANE MASŁEM Z BOCZKIEM I CEBULKA

MARCHEW DUSZONA

HERBATA MIĘTOWA