JADŁOSPIS

 

 DATA

ŚNIADANIE

                 GODZ. 8 30     

II  SNIADANIE

GODZ. 10 30

                      OBIAD                          

                   GODZ . 13 00

  PONIEDZIAŁEK

05.05.25.

 

 

 

PIECZYWO Z MASŁEM

SER ALMETTE

PASZTET DROBIOWY

POMIDOR

OG. KISZONY

HERBATA Z CYTRYNĄ

BAWARKA

 

Alergeny: 1 , 3 , 7

 

CIASTKA OWSIANE Z WISNIĄ

JABŁKA

SOK OWOCOWY

 

 

 

 

 

Alergeny : 1

 

ZUPA NAPOLITAŃSKA

Z ZIELENINA I MAKARONEM

MIĘSO GOTOWANE

PLACKI ZIEMNIACZANE

HERBATA OWOCOWA

 

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 7 , 9

 

WTOREK

06.05.25

 

 

 

PIECZYWO MIESZANE  Z MASŁEM

WĘDLINA

OGOREK ZIELONY

RZODKIEWKA

HERBATA Z CYTRYNĄ

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 7

 

WAFLE Z DŻEMEM

KIWI

HERBATA Z CYTRYNĄ

 

 

 

 

 

Alergeny : 1

 

ZUPA BUDYNIOWA

RISOTTO Z RYŻEM I WARZYWAMI

SOK OWOCOWY

 

 

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 7  ,9

 

ŚRODA

07.05.25

 

 

 

 

PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM

PARÓWKI

OGÓREK KISZONY

RZODKIEWKA

HERBATA Z CYTRYNĄ

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 7

 

SERNIK NA ZIMNO

/dla dzieci z alergia pokarm. babka na oleju/

HERBATA OWOCOWA

 

 

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 7

 

BARSZCZ

Z GRZANKAMI

RYBA PO GRECKU

ZIEMNIAKI

SOK OWOCOWY

 

 

 

Alergeny : 1 , 3 , 4 , 7 . 9

 

CZWRTEK

08.05.25

 

 

 

 

 

PIECZYWO MIESZANE Z GRZANKAMI

WĘDLINA

SAŁATA

POMIDOR

HERBATA Z CYTRYNĄ

 

Alergeny: 1 , 3 , 7

 

PŁATKI ŚNIADANIOWE Z MLEKIEM

/dla dzieci z alergią pokarm. z napojem owsianym/

BANANY

 

Alergeny: 1 , 7

 

ROSÓŁ Z MAKARONEM

I ZIELENINA

WRÓBELKI W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI

SUR. Z MARCHEWKI I JABŁKA

 

Alergeny: 1 , 3 , 7 , 9

 

PIĄTEK

09.05.25

 

 

 

BUŁKA Z MASŁEM

JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM

HERBATA OWOCOWA

KAKAO

 

 

 

 

Alergeny: 1 , 3 , 7

 

MONTE

JABŁKA

HERBATA OWOCOWA

 

 

 

 

 

 

Alergeny : 7

 

ZUPA OWOCOWA

Z MAKARONEM

PIZZA Z SZYNKA I SEREM

SOK OWCOWY

 

 

 

 

 

Alergeny: 1 , 3  , 7 , 9

 

 

 

                                                                                        DYREKTOR         ………………..

 

                                                                                        INTENDENT        ……………………..

 

                                                                                        KUCHARKA        ……………………..